Aktualności

Danie So Food Tofu Bulgogi produkcji spółki Stoczek Natura Sp. z o.o. z certyfikatem "Dobry Produkt"

 

Grupa PTWP SA, wydawca magazynu Rynek Spożywczy oraz serwisów portalspozywczy.pl, dlahandlu.pl i horecatrends.pl przyznała firmom z branży żywnościowej certyfikaty "Dobry produkt 2020".

Wręczenie certyfikatów odbyło się podczas gali internetowego Forum Rynku Spożywczego transmitowanego z warszawskiego hotelu Sherathon. Internetową galę prowadzili redaktorzy Edyta Kochlewska oraz Jakub Szymanek. Wyróżnienia przyznano w następujących kategoriach: Produkt innowacyjny, Nowy produkt, Produkt tradycyjny i regionalny, Produkt wysokiej jakości, Produkt HorecaTrends.

Certyfikaty „Dobry Produkt” służą promocji doskonałej polskiej żywności, popularyzują najlepsze produkty spożywcze – takie, które wyróżniają się jakością, innowacyjnością, ale także tradycyjną i regionalną recepturą.

 

Tofu Bulgogi z soczewicą i ryżem są źródłem białka roślinnego odpowiednim dla Wegetarian o niskiej zawartości tłuszczów nasyconych. 

 

Ta aromatyczna potrawa jest nie tylko smaczna, ale też  sycąca. Połączenie prostych składników i bardzo krótki czas przygotowania powoduje, że jest to idealny posiłek dla osób, które są zapracowane, ale jednocześnie marzą o pysznym, wegetariańskim obiedzie.

 

 

 

Produkty
Makarony Polskie S.A zarejestrowana przez Sąd Rejonowy w Rzeszowie XII Wydział Gospodarczy
KRS pod numerem 0000212001, NIP: 813-32-78-856, REGON: 691674708
Kapitał zakładowy 27 750 213 PLN (wpłacony w całości)
REALIZACJA LionTeam.pl